Dostava in plačilo

Dostava

 

Plačilo preko položnice na TRR, preko PayPal-a

 

Po prejemu plačila za vašo naročilo vam bomo CDKey brezplačno dostavili najkasneje v roku 6 ur na vaš e-poštni naslov, ki ste ga vnesli ob naročilu. Povprečen čas dostave CDKey-a v času uradnih ur (od ponedeljka do petka od 8:00 do 16:00) je manjši kot 60 minut, izven delovnega časa pa CDKey običajno dostavimo v največ 2 urah.

 

Plačilo po povzetju

 

Pošiljko vam bo dostavil poštar na dom. Če vas ne bo doma, boste svoj paket lahko prevzeli z osebnim dokumentom in obvestilom o prejeti pošiljki na najbližjem poštnem uradu. Cena dostave je 3 EUR. Pri gotovinskem plačilu ob prevzemu paketa (plačilo po povzetju), vam bo v primeru dostave s Pošto Slovenije d.o.o., poštar zaračunal provizijo, ki znaša 1,05 € za zneske do 96 €, oziroma 1% od zneska za zneske nad 98 €. Za zneske, višje od 501 eur, vam bo poštar zaračunal provizijo v višini 5,01 €.

 

Plačilo

 

Možnosti plačila

 

Ponujamo različne možnosti plačila in sicer plačilo preko, PayPal-a, plačilo z gotovino po povzetju in plačilo preko položnice / UPN naloga. V primeru plačila z PayPal-om se cena poviša, na kar ste tudi opozorjeni v zadnjem koraku nakupa v spletni košarici.

Več informacij lahko pridobite preko telefonske številke ... ali preko e-pošte info@cdkey.si.