Pogoji poslovanja

Pogoji poslovanja

Splošni pogoji

Splošni pogoji spletne trgovine CDKey.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (v nadaljevanju ZVPot). S spletno trgovino CDKey.si upravlja podjetje ..... (v nadaljevanju ponudnik), ki je ponudnik, skrbnik in lastnik spletne trgovine. Ponudnik se ne zavezuje za pravilnost in popolnost podatkov na straneh spletne trgovine, niti se ne zavezuje za pravilnost in popolnost tekstovnega, slikovnega in zvočnega materiala..

Vsebina Splošnih pogojev se nanaša na pogoje uporabe vsebin in storitev na spletnih straneh CDKey.si. Splošni pogoji so veljavni na vseh straneh in podstraneh spletne trgovine CDKey.si. V primeru, da se s splošnimi pogoji ne strinjate, vas prosimo, da nakupa preko naše spletne trgovine ne opravite. Z vsakim nakupom, opravljenim preko naše spletne trgovine, se šteje, da ste seznanjeni s celotno vsebino splošnih pogojev in, da se z njimi v celoti strinjate. Pogoji so redno ažurirani in dostopni vsakomur. 

Vsa komunikacija, ki se vrši med kupcem in ponudnikom v elektronski obliki, se šteje, kot da je bila izvedena v pisni obliki in ima veljavo pogodbe. 

Pridržujemo si pravico do spremembe ali preklica katerekoli spletne storitve, predstavljene na teh spletnih straneh, kakor tudi, da preprečimo uporabo storitve katerikoli stranki. Vsa dopolnila splošnih pogojev poslovanja bodo izvršena v pisni obliki. V primeru obvestila o pomanjkljivosti vsebin na spletni trgovini CDKey.si, bomo le-te odpravili v najkrajšem možnem času.

Cene

Vse cene v spletni trgovini CDKey.si so navedene v evrih. Cene veljajo do trenutka dobave izdelka. Pridržujemo si pravico do spremembe cen. Pravico do nakupa cd key-a ima vsak obiskovalec spletne trgovine CDKey.si, saj za izvršitev nakupa ni potrebna nikakršna registracija. Pogodba na daljavo med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko kupec prejme elektronsko sporočilo z opisom načina plačila, ki ga je kupec predhodno izbral. Od tega trenutka dalje so vse cene in drugi pogoji določeni in veljajo tako za ponudnika, kot za kupca.

Postopek nakupa in odstop od pogodbe

Po oddaji naročila, kupec prejme obvestilo po elektronski pošti, kjer je opisan način plačila, glede na to, kateri način je kupec pri oddaji naročila izbral. 
V skladu s 1. odstavkom 43.č člena ZVPot ima kupec pravico, da v štirinajstih dneh ponudniku sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Rok za uveljavljanje pravice odstopa od pogodbe začne teči naslednji dan po prejemu blaga.
V skladu s 3. točko 5. odstavka 43.č člena ZVPot, kupec nima pravice do odstopa od pogodbe pri pogodbah o dobavi avdio ali video posnetkov ali računalniških programov, če je kupec odprl varnostni pečat. Kot odprtje varnostnega pečata se smatra odprtje kuverte s cd key-em, če je kupec izbral plačilo po povzetju, ali odprtje elektronskega sporočila s cd key-em, če je kupec izbral katero od drugih načinov plačila. 
V skladu s 6. odstavkom 43.č člena ZVPot, je edini strošek, ki bremeni kupca v zvezi z odstopom od pogodbe, neposreden strošek vračila blaga.

Načini plačila

Ponudnik omogoča naslednje načine plačila:
- z gotovino ob prevzemu,
- z nakazilom na TRR ponudnika po ponudbi/predračunu,
- s kreditno kartico ali s storitvijo PayPal (cena se zviša za 4%),
 

Dostop do sklenjenih pogodb

Ponudnik kupcu izda račun z razčlenjenimi stroški. Kupec je dolžan preveriti pravilnost podatkov na računu in o morebitnih napakah obvestiti prodajalca v osmih dneh od prejema. Kasnejših reklamacij ne upoštevamo. Kupoprodajna pogodba (naročilo) je v elektronski obliki shranjena na strežniku ponudnika. Ponudnik lahko kadarkoli kupcu posreduje sklenjeno pogodbo, če kupec poda zahtevo na elektronski naslov info@cdkey.si ali telefonsko številko ..., ali se oglasi na sedežu ponudnika na .... Prav tako ima kupec nadzor nad zgodovino naročil, če ob nakupu opravi registracijo, ki pa je neobvezna.

Garancija

Ponudnik nudi 5-letno garancijo na vse serijske ključe v spletni trgovini CDKey.si. Garancija velja izključno za veljavnost cd key-a in ne vključuje blokad, ki jih vključuje PunkBuster ali katerikoli drugi program za preverjanje goljufanja. Za uveljavljanje garancije je kupec dolžan ponudniku posredovati vse zahtevane informacije, vključni s prikaznimi slikami in ostalimi dokazi, iz katerih je razvidno, da določen cd key ne deluje. Garancija ne velja v primerih izgube, distribuiranja, razkrivanja, posredovanja in nadaljne prodaje. V teh primerih se veljavnost cd key-a izniči po krivdi kupca.

Varnost osebnih podatkov

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika. Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila in administracijske storitve. V primeru dodatne kupčeve privolitve ob naročilu izdelka, bo ponudnik uporabil kupčev e-poštni naslov za pošiljanje elektronskih sporočil o ponudbi spletne trgovine CDKey.si. Podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam in bodo v celoti v lasti podjetja Peter Dirnberk s.p..

Varstvo potrošnika in odgovornost

Uporaba spletne strani in trgovine CDKey.si je izključno na lastno odgovornost uporabnika. Ponudnik ne jamči za pravilno in nemoteno delovanje spletnih vsebin ali njihovih posameznih sklopov. Enako ne jamči, da spletne strani, strežniki ali elektronska sporočila ne vsebujejo virusov ali drugih škodljivih elementov. Ponudnik v tem smislu ne more prevzeti odgovornosti za morebitno škodo, ki bi lahko nastala ob ali zaradi uporabe spletne strani in trgovine CDKey.si.

Dostopnost spletne strani CDKey.si

Spletna trgovina CDKey.si je praviloma odprta 24 ur na dan in vse dni v letu. Ponudnik si pridržuje pravico do krajših prekinitev dostopa do spletne strani in trgovine, zaradi različnih tehničnih ali drugačnih razlogov.

Podpora strankam

V primeru, da potrebujete dodatna pojasnila ali informacije, smo vam na razpolago na elektronskem naslovu info@cdkey.si ali na telefonski številki ....

AKTIVACIJA PS4 in XBOX iger ( za pc NE VELJA)

IGRE ZA PS4 IN XBOX JE POTREBNO AKTIVIRATI PO PREJEMU. ROK ZA AKTIVACIJO JE 24 UR. KASNEJŠA AKTIVACIJA NEBO MOGOČA, ZARADI VARNOSTI.

PROSIMO PRIPRAVITE SI KONZOLO ZA UPORABO. ČE IGRE NE AKTIVIRATE V ČASU 24IH UR (AKTIVACIJSKI ČAS) VAM KASNEJŠA

AKTIVACIJA MORDA NEBO DELOVALA, KAR POMENI DA IGRE NEBO MOGOČE UPORABITI. REKLAMACIJA, ZAMENJAVA, VRAČILO DENARJA NI MOGOČA!